Úterý 19. březen 2024 10:22
reklama
Purple pivot points
reklama
Purple MT4 platforma nova
reklama
Instaforex ebook
reklama
CapXmaster

Akcie 2021

img

Long signál na akcie Amazon (AMZN)

15.09.2021 Zatímco americké indexy nadále dosahují nových maxim, akcie Amazonu neustále přešlapují. Přestože největší online prodejce na světě chce postavit vlastní kvantový počítač, otevřít obchodní domy a vstoupit na pojistný trh, trend se dlouhodobě pohybuje do strany. Tato bitva býků a medvědů probíhá nepřetržitě již více než rok.
img

Long signál na akcie Siemens (SIE)

08.09.2021 Společnost Siemens je aktivní po celém světě a zaměřuje se na inteligentní infrastrukturu v budovách a decentralizovaných energetických systémech, jakož i na automatizaci a digitalizaci v procesním a výrobním průmyslu. Po mírně klesající boční fázi dokázala akcie opět překonat EMA-50. V posledních týdnech se vytvořila resistence na ceně 144 EUR.
img

Long signál na akcie TeamViewer (TMV)

01.09.2021 TeamViewer je přední světový poskytovatel softwaru pro řešení vzdáleného připojení. Prostřednictvím platformy lze připojit k IoT platformě širokou škálu elektronických zařízení, což uživatelům umožňuje jejich ovládání na dálku a také dálkovou interakci mezi lidmi a zařízeními, lidmi a lidmi nebo zařízeními navzájem. Akcie byla jedním z velkých vítězů z období pandemie COVID-19. V červenci 2020 její cena vzrostla nad 53 EUR. V únoru letošního roku však přišla ostrá korekce, během které cena klesla pod 25 EUR.
img

Long signál na akcie Starbucks (SBUX)

11.08.2021 Starbucks je přední mezinárodní výrobce kávy a provozovatel stejnojmenného řetězce kaváren. V sortimentu společnosti nalezneme čerstvě pražené kávové nápoje, vysoce kvalitní ručně vyráběné kávové a čajové výrobky, studené míchané nápoje, pečivo, saláty a řadu dalších produktů. Cena akcií se dlouhodobě pohybovala do strany a nedávno začala před čtvrtletními výsledky pozvolna růst.
img

Long signál na akcie NVIDIA (NVDA)

04.08.2021 NVIDIA je předním výrobcem grafických čipů – takzvaných GPU. Tyto procesory mají celou řadu využití – například v herním průmyslu, digitálním zpracování obrazu, v internetovém a průmyslovém designu, ve vozidlech s autonomním řízením a také pří těžbě kryptoměn. Po dlouhodobém bočním pohybu trend začal opět pozvolna růst. Nedávný návrat zpět k EMA-50 poskytl investorů zajímavou vstupní příležitost.
img

Long signál na akcie Mattel (MAT)

28.07.2021 Americký výrobce hraček dnes večer představí své čtvrtletní výsledky. Na začátku týdne byli býci schopni prorazit nastavenou korekci z posledních několika měsíců a dynamicky vyrazit nahoru. To by mohl být startovní signál pro nové rally.
img

Německo očekává návrat ekonomiky na úroveň před krizí již v Q3. Rusko zvedlo sazbu o rekordních 6,3 %, bojí se inflace

23.07.2021 Podle Deutsche Bundesbank se největší evropská ekonomika brzy vrátí na úroveň před koronakrizí. Německá centrální banka tedy očekává, že se tak stane nejspíše ve třetím čtvrtletí letošního roku, avšak jedním dechem dodává, že nesmí dojít k žádným významným komplikacím ve zpracovatelském průmyslu.
img

Inflace nezadržitelně roste, proti Powellovi stojí Rusnok. Dle něho se nejedná o přechodný jev

16.07.2021 Během dvoudenního vystoupení šéfa Fedu Jeroma Powella před Kongresem zaznělo, že finanční instituce ve spojených státech jsou dobře kapitalizované. Inflace, která se dostala vysoko nad inflační cíl centrální banky, v současnosti není podle Powella vázána na obvykle faktory, jako je napjatý trh práce či přehřátá ekonomika. Tento typ inflace je v historii jedinečný a podle centrálního bankéře bude pro Fed výzvou reagovat na tuto inflaci. Proto bude centrální americká banka i nadále pokračovat s hodnocením rizik, které ovlivňují inflaci. Powell také zopakoval, že se stále domnívá, že vysoká inflace je pouze přechodným jevem a že postupně bude docházet k jejímu poklesu.
img

Biotechnologické akcie 2021: 3 nejlepší akcie výrobců vakcín proti Covid-19

12.07.2021 Biotech akcie jsou mezi investory nesmírně populární. Velké potenciální výnosy lákají mnoho investorů. Biotechnologické akcie se dostaly do popředí zájmu investorů zejména v souvislosti s pandemií koronaviru, která trvá již déle než rok a půl.
img

Česko má nejnižší nezaměstnanost v eurozóně. ECB plánuje utáhnout uvolněnou monetární ekonomiku

02.07.2021 Míra nezaměstnanosti v eurozóně se v květnu snížila z 8,1 % na 7,9 %. V Evropské unii pak došlo k poklesu nezaměstnanosti o jednu desetinu procentního bodu na 7,3 %. Nejnižší zaměstnanost z celé EU stále přetrvává v České republice (3,3 %). Nizozemsko se však také může pochlubit stejnou úrovní nezaměstnaností.
img

USA hlásí očekávaný růst HDP o 6,4 %. Americké banky prošly stress testy, mohou navýšit dividendy i odkup akcií

25.06.2021 Podle konečného údaje amerického ministerstva obchodu tamní ekonomika v prvním kvartále letošního roku meziročně vzrostla o 6,4 %, což bylo v souladu s předchozím odhadem ministerstva. Podle agentury Reuters stojí za robustním růstem mohutná fiskální podpora vlády. Nevětší podíl na růstu HDP měla výroba zboží dlouhodobé spotřeby.
img

Vyšší inflace je pouze přechodný jev, tvrdí Powell. Světová banka zamítla bitcoin jako měnu Salvadoru

18.06.2021 Japonská centrální banka (BoJ) se rozhodla na svém posledním zasedání ponechat základní úrokovou sazbu na -0,1 %, což nebylo žádným překvapením, jelikož Japonsko po delší dobu bojuje s deflací, i když se jádrové inflaci v květnu podařilo se dostat do kladných hodnot.
img

Země G7 se dohodly na 15% dani pro mezinárodní firmy. ECB očekává, že HDP stoupne o 4,6 %

11.06.2021 Kvůli zvyšující se inflaci se ruská centrální banka rozhodla již potřetí v tomto roce zvýšit hlavní úrokovou sazbu. Tentokrát centrální banka zvýšila sazbu o 50 bazických na 5,5 %. V doprovodném prohlášení banka oznámila, že nejspíše budou následovat další “hiky“ v příštích zasedáních.
img

Long signál na akcie Apple (AAPL)

02.06.2021 Společnost Apple na konci dubna vykázala silná čísla za své druhé fiskální čtvrtletí. Technologický gigant v tomto čtvrtletí prodal téměř 48 milionů iPhonů. Analytici doufají v nové prodejní rekordy díky modelům iPhone 12 s podporou 5G. Nicméně i akcie Apple trpí obecnou slabostí v technologickém sektoru a trend se dlouhodobě pohybuje v zásadě do strany.
img

Yellenová se obáva vysoké inflace v USA. Republikáni navrhli snížení infrastrukturního plánu na 928 mld. USD

28.05.2021  Institut GfK zvěřejnil svůj index spotřebitelské nálady v Německu za červen, který se zvýšil na -7 bodů z kvě...
img

Investice do kávy: Nejlepší kávové akcie v roce 2021

27.05.2021 Investování do kávových akcií není asi první věc, která lidem při vstupu na burzu přistane na mysl. Přesto se jedná o perspektivní odvětví s mnoha investičními příležitostmi. V následujícím článku probereme vše, co potřebuje vědět, pokud se chystáte investovat do kávového sektoru. Podíváme se na historii kávy a také na aktuální situaci na trhu s kávou.
img

Akcie Intel: Aktuální pohled na kvartální výsledky a vývoj ceny akcie!

28.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se opět zaměříme na technologický titul, konkrétně na akcie Intel. Což tedy znamená, že od předešlé analýzy na Microsoft a předminulého příspěvku na akcie AMD zůstáváme u informačních technologií.
img

Long signál na akcie Adobe (ADBE)

28.04.2021 Adobe vyvíjí a prodává software, který zákazníkům pomáhá vytvářet, publikovat a měřit dopad jejich digitálního obsahu. V produktovém portfoliu společnosti najdeme programy pro úpravu grafiky, systémy pro úpravu zvuku a videa a nástroje pro webovou analýzu. Mezi nejznámější produkty patří Photoshop, Acrobat a Flash. Po dlouhodobé boční fázi akcie překonala rezistenci na ceně 506 USD a následoval silný nárůst. Nyní se akcie vrátila zpět k EMA-20.
img

Akcie Microsoft: Bude cena akcie růst i po odkoupení Nuance?

21.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Microsoft, takže se od minulého příspěvku na akcie AMD nijak neodvrátíme od technologických titulů. Kolem Microsoftu se v poslední době děje spousta věcí.
img

Long signál na akcie Procter & Gamble (PG)

21.04.2021 Procter & Gamble je americký výrobce spotřebního zboží. Aktivity společnosti se zaměřují na vývoj a výrobu značkových produktů pro krásu, péči o textil a domácnost, hygienu, zdraví a péči o dítě, potraviny a nápoje. Poté, co se akcie v listopadu loňského roku posunuly na nové historické maximum, následovala velká korekce.
img

Long signál na akcie Tesla (TSLA)

14.04.2021 Tesla již šesté čtvrtletí v řadě skončila v černých číslech a vůbec poprvé v historii ukončila kalendářní rok se ziskem. Ani takto pozitivní výsledky investory neuspokojily a po dlouhodobé růstové fázi přišla prudká korekce, v rámci které trend klesl zpět k EMA-50.
img

Pomůže plánovaná akvizice s Xilinx růstu ceny akcie AMD?

14.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Advanced Micro Devices (AMD), takže se od minulého příspěvku na akcie Nike vracíme zpátky mezi technologické akcie.
img

Ustojí akcie Nike bojkotování na čínském trhu?

07.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Nike, neboť společnost čelí jistým problémům kvůli svému firemnímu stanovisku. Konkrétně se jedná o kritiku vnitrostátní politiky Čínské lidové republiky, kterou země zaujímá vůči etnickým Ujgurům.
img

Biden schválil podporu infrastruktury v hodnotě 2,25 bil. USD. Zablokovanou loď v Suezském průplavu se podařilo uvolnit

01.04.2021 Americký prezident Joe Biden tento týden představit investiční plán v hodnotě 2,25 bil. USD, který se má zaměřit na výstavbu dopravní infrastruktury, telekomunikace a průmysl. Financování této podpory, včetně těch předešlých i budoucích, má být z vyšších korporátních daní, respektive ze zrušení úlev zavedených bývalým prezidentem Trumpem. Biden hodlá zvýšit daně pro firmy z 21 na 28 procent, v případě příjmů ze zahraničí ze 13 na 21 procent. Agresivní fiskálně-expanzivní politika nového prezidenta nemá historicky obdoby. Mnozí proto poukazují na to, že přichází zlomový moment, který může spustit výraznější inflaci v USA.
img

Vesmírné akcie 2021: Inspirujte se společnostmi, které míří ke hvězdám!

01.04.2021 Vesmír fascinuje lidstvo odjakživa a zájem o něj neopadl ani v 21. století. Není to tak dávno, co sonda Perseverance přistála na Marsu, aby mohla pátrat po stopách života na této planetě. Vesmír je ale také plný příležitostí. Mnoho investorů vidí ve vesmíru budoucnost. Ať už se jedná o vesmírnou turistiku nebo využívání vesmíru pro jiné účely. První vesmírný závod náhle skončil poté, co Neil Armstrong přistál na Měsíci.
img

Turecká lira se po vyhazovu guvernéra CB silně propadla. Rusko oznámilo, že s EU už nemá žádné vztahy

26.03.2021 Turecký prezident Erdogan po osmi měsících (opět) propustil guvernéra tamní centrální banky Naciho Agbala, což způsobilo depreciaci turecké liry, která se vůči dolaru v jednu chvíli dostala na hladinu 8,2. Důvodem “vyhazovu“ je, že se tureckému prezidentovi nelíbilo zvyšování úrokové sazeb centrální bankou. Naopak zahraniční investory Agbalovi kroky podporovali.
img

Výrazné oživení ekonomiky USA překvapuje Fed. Zotavování té britské je dle BoE velmi dobré

19.03.2021 Americká centrální banka na svém březnovém zasedání ponechala úrokové sazby beze změny. Také nedošlo k úpravě programu nákupu aktiv. Všeobecně se neočekávalo, že Fed na tomto zasedání nijak nebude upravovat svoji monetární politiku, a proto mělo zasedání jen malý vliv na finanční trhy.
img

GameStop akcie jsou zpátky: Čeká nás další cenové šílenství?

18.03.2021 GameStop se v lednu roku 2021 zapsal do historie. Investoři ze skupiny WallStreetBets na sociální síti Reddit se tehdy rozhodli ve velkém nakupovat akcie GameStop a způsobit tak obrovský Short Squeeze, který dostal do problému velké investiční fondy. Ačkoliv cena poté prudce spadla, akcie GME ještě neřekly své poslední slovo.
img

Long signál na akcie Tilray (TLRY)

17.03.2021 Tilray se zabývá výzkumem, kultivací, výrobou a distribucí léčebného konopí a kanabinoidů a následným zpracováním konopných produktů. Akcie prošly začátkem roku silnou medializací, v důsledku čehož se jejich cena ztrojnásobila. Následovala stejně intenzivní korekce, po které se cena stabilizovala.
img

Podpora ve výši 1,9 bil. dolarů pro USA schválena. Přehřátí ekonomiky ani inflace se Joe Biden nebojí

12.03.2021 Průmyslová výroba v Německu v lednu překvapivě meziměsíčně klesla o 2,5 %, když se očekával mírný růst o 0,2 %. Dané údaje podle analytiků naznačují zpomalení ekonomické aktivity od začátku roku v největší evropské ekonomice.
img

Nejlepší 5G akcie roku 2021: 3 aktuální tipy pro vaše portfolio!

12.03.2021 Technologie se vyvíjí neuvěřitelnou rychlostí. Tématem poslední doby je zejména 5G síť. Podle některých významných IT vývojářů by se 5G mohla stát čtvrtou průmyslovou revolucí. Nová síť přináší řadu výhod, zejména zvýšení rychlosti. Přenos dat v rámci 5G sítě bude dokonce rychlejší než přenos dat v rámci wifi.
img

Long signál na akcie Alphabet (GOOGL)

10.03.2021 Alphabet je globální holdingová společnost, která stojí za dobře známým online vyhledávačem Google, který momentálně funguje po celém světě ve více než 130 různých jazycích. Díky inovacím společnosti v oblasti vyhledávacích nástrojů, smartphonů a internetové reklamy se Google stal jednou z nejuznávanějších značek na světě. Po zveřejnění posledních čtvrtletních výsledků se na grafu vytvořil velký vzestupný gap.
img

Investování na burze v roce 2021: Velký návod, jak začít investovat!

10.03.2021 Investování na burze je jistě lákavou formou, jak zhodnotit své peníze. Každý z nás někdy slyšel o pohádkovém bohatství, ke kterému si někteří investoři přišli investováním do akcií a cenných papírů. Dobrá zpráva je, že investování na burze je dnes díky internetu dostupné téměř pro každého. Neměli bychom ale zapomínat na to, že obchodování na burze je rizikové.
img

Prudký pokles tržeb v eurozóně o 6,4 %. Růst HDP a spotřebitelské důvěry v USA překonává očekávání

05.03.2021 České hospodářství zaznamenalo v minulém roce nejhlubší propad od vzniku samostatné České republiky. Podle zpřesněného odhadu Českého statistického úřadu HDP vloni pokleslo o 5,6 %. „Nejvýrazněji k poklesu, o 2,2 procentního bodu, přispěl vývoj ve skupině odvětví obchodu, dopravy, ubytování a dále průmysl o 2,1 procentního bodu,“ konstatoval ředitel odboru národních účtů ČSÚ Vladimír Kermiet.
img

Akcie ropy v roce 2021: 5 tipů na nejlepší ropné akcie!

03.03.2021 Akcie ropy si prošly složitým rokem. Kurz ropy počátkem roku 2020 zaznamenal rychlý propad. Dokonce nastala i situace, kdy se cena ropy dostala do záporných hodnot. To samozřejmě mělo dopad i na ropné společnosti.
img

IPO Coinbase: Ovládne kryptoměnový gigant také akciový trh?

02.03.2021 Dlouho očekávané IPO Coinbase přichází. Společnost, která figuruje na trhu kryptoměn, se pokusí ovládnout také akciový trh. A to pravděpodobně již v první polovině roku 2021. Firma svůj záměr oznámila v době, kdy se bitcoin dostal na svá historická maxima a kryptoměnová horečka je opět v plném proudu.
img

Akcie od A do Z: Velký průvodce obchodováním s akciemi!

25.02.2021 Akcie jsou velmi rozšířeným a oblíbeným investičním aktivem. Vždyť také investice do akcií nabízí mnoho příležitostí a výhod. Svět akcií ale může být zejména pro začínajícího obchodníka trochu nepřehledný a napadá ho jistě mnoho otázek. Co je to akcie a jaké existují druhy? Jak fungují akcie a jaký mají význam? Co je IPO? Co určuje cenu akcie? Proč bychom měli zvažovat investice do akcií? Kdy a jak nakupovat akcie? Je možný i prodej akcií? A kdo je to ten broker a burza?
img

Long signál na akcie Boeing (BA)

24.02.2021 Boeing je jednou z předních světových leteckých společností se zákazníky ve více než 150 zemích. Kromě komerčních a vojenských letadel společnost vlastní také balistické rakety, vesmírné rakety, satelity, integrované obranné systémy, komponenty a služby pro kosmické lety s posádkou. Dlouhá fáze korekce je u konce a nyní se zdá, že býci se opět vrací do hry.
img

FinTech akcie 2021: 6 tipů na zajímavé společnosti pro vaše investiční portfolio!

17.02.2021 Fintech akcie získávají oblibu u mnoha investorů. Jedná se o akcie společností, které se zaměřují na využívání technologií ve finančním a bankovním sektoru. Tato oblast zažívá poslední roky nebývalý rozkvět. Vzniká mnoho nových zajímavých společností a projektů. Do roku 2021 analytici očekávají, že investice do tohoto sektoru přesáhnou až 30 miliard dolarů.
img

Zajímavé akcie 2021: Přinášíme 19 skvělých tipů pro vaše portfolio!

12.02.2021 Tipů na zajímavé akcie není nikdy dost. Zejména, když se teď mnoho obchodníků zajímá, do kterých akcií v roce 2021 investovat. V následujícím článku vám představíme 19 akcií solidních společností s dobrými vyhlídkami, které mohou z dlouhodobého hlediska přinést dobrou návratnost. Rozhodli jsme se primárně pro stabilní společnosti. Lze u nich předpokládat, že jejich stabilní vývoj bude pokračovat i do budoucna. Náš seznam ovšem obsahuje i několik spekulativních akcií, které jsou více rizikové.
Související klíčová slova: FOREX | FXstreet | Technická analýza | Psychologie | Money management | Bitcoin | Fundamentální analýza | Intradenní obchodování | Brexit | Obchodní strategie | Čína | Japonsko | Video | Finance | Peníze | Stříbro | Expert | Akciové indexy | Akciový index | Moody's | Fitch | Equity | Inflace | EUR/USD | Nasdaq | Dow Jones | Světová banka | Rusko | USA | Nezaměstnanost | Janet Yellenová | Británie | OPEC | Spotřebitelská důvěra | G20 | Evropská unie | HDP | Obchodní deník | Obchodní plán | Turecká lira | Divergence | Německo | Apple | Měnový výbor Fedu | Analytik | New York | Ceny ropy | Ropa Brent | ETF | Investiční fondy | Dluhopisový trh | Světové akcie | Dividendy | Poptávka | Recese | Americká ekonomika | Daně | Podpora ekonomiky | Akciové tipy | Rizika | Politika | Průmyslová výroba | Ekonomové | Akciové trhy | Maloobchodní tržby | Komoditní burza | Míra nezaměstnanosti | Obchodování na burze | Cenné papíry | Hospodářství | Kapitál | Sazby | Advance | Akcie | Akcionář | Akciový trh | Aktiva | Akvizice | Alokace | Analýza | Zhodnocení | Transakce | Bank of England | Bankovní rada | Valná hromada | Bloomberg | Bod | Breakout | Broker | Bundesbank | Burza | Burza cenných papírů | CFD | CME | Cash flow | Cenný papír | Centrální banka | Centrální banky | Stock | Konsolidace | DAX | Distribuce | Diverzifikace | Diverzifikace portfolia | Dividenda | Dividendový výnos | Dluhopis | Dolarový index | Dollar | EBIT | ECB | EMA | Ekonomika | Emerging markets | Emise | Emitent | Evropská centrální banka | Expanzivní politika | FOMC | Fed | Finanční deriváty | Finanční trh | Finanční trhy | Floating | Foreign Exchange | Futures | Fúze | G7 | Gap | Vyplnění GAPU | Grafy | High | IPO | Index DAX | Index spotřebitelských cen | Indikátor | Indikátory | Inflační cíl | Initial Public Offering | Intradenní obchodník | Investice | Investiční fond | Investiční horizont | Investor | Investování | Kapitalový výnos | Komodity | Korekce | Koš | Kurz | Likvidita | Long | Margin | Obchodní příkazy | Mezinárodní obchod | Momentum | Měna | Finanční instituce | Měnové páry | Měny | Fluktuace | NYSE | Nabídka | Stavební povolení | Nástroj | OTC | Obchodní bilance | Obchodník | Obchodování s měnami | Opce | P/E | Platforma | Poplatek | Portfolio | Pozice | RRR | RSI | Rally | Rating | Ratingová agentura | Resistence | Rezistence | Riziko | Ropa | Short | Short selling | Spot | Spread | Stop-Loss | Support | Swing | Swingový obchodník | Ticker | Trader | Trading | Trend | Trigger | Tržní cena | Tržní kapitalizace | Ukazatel | Uptrend | VIX | VaR | Volatilita | Výkonnost | Výnos | Wall Street | Warren Buffett | Zisk na akcii | Zlato | ČNB | Česká národní banka | Řízení portfolia | Úrokové sazby | Analytici | Obchodní platforma | Deriváty | Banky | EUR | USD | Barclays | Dluhopisy | JPY | CHF | CAD | GBP | Obchodování | Obchodování na forexu | JPMorgan | Morgan Stanley | Goldman Sachs | Citigroup | Cena ropy | Německá ekonomika | Investiční příležitosti | Evropská ekonomika | Americký prezident | Indexy | Čínské akcie | Investoři | Produkce ropy | Fundamenty | Fond | Exxon Mobil | Ekonomie | Měnový výbor | Stimulační opatření | EU | Finanční sektor | Vývoj ceny | Aukce | Medvědí divergence | Zasedání ECB | Ekonom | Cenový graf | Byznys | Business | Pravděpodobnost | BNP Paribas | Zisk | Investiční instrumenty | Finanční instrumenty | Berkshire Hathaway | Těžba ropy | Futures kontrakt | Zkušenosti | Euforie | Výsledky | Trpělivost | Contract for Difference | Investiční příležitost | Bohatství | Euronext | Expirace opce | Partners | Investiční produkty | Gold | Obchodovat | Obchodování s akciemi | Deutsche Bank | Over-The-Counter | Mimoburzovní | Financování | Investovat | Index cen | Výrobní náklady | Index CPI | Eurostat | Facebook | LYNX | Swingové obchodování | Donald Trump | Burzy | Japonská centrální banka | Ceny akcií | Obchodníci | Vzdělávání | Praxe | Delta | EPS | Index | Investiční strategie | Kupní opce | Podpora | Přenos | Vnitřní hodnota | Volatilní | Burzovní obchody | Likvidita trhu | Akcie a trhy | Akcie Alibaba | Akcie Amazon | Akcie Apple | Akcie Google | Akcie Microsoft | Akcie na doručitele | Akcie na jméno | Akcie Netflix | Akcie PayPal | Akcie ropy | Akcie Siemens | Akcie Tesla | Akcie Visa | Aktuální cena ropy | Aktuální ceny akcií | Aktuální vývoj ceny ropy | Americká centrální banka | Analýzy | Banka | Barel ropy | Směnárna | Brent | Brokerské společnosti | Brokeři | Burzovní indexy | Cena | Cena akcií | Cena stříbra | Ceny zlata | CFD kontrakty | CISCO | Co je akcie | Conference Board | Černá labuť | Česká ekonomika | Day trading | Do čeho investovat | Dolar | Druhy akcií | Ekonomická krize | Ekonomický cyklus | Elektronické obchodování | Etoro | Eura | Exchange | Expirace | Finanční nástroje | Finanční prostředky | Finanční služby | Fiskální rok | Fondy | Forexu | FXstreet.cz | GfK | Graf | Graf ceny zlata | Guvernér ČNB | Harmonizovaný index spotřebitelských cen | Hodnota dolaru | Hrubý domácí produkt | Index Nasdaq | Index PMI | Index VIX | Instrumenty | Investice do akcií | Investice do zlata | Investiční | Investiční nástroje | Investiční plán | Investiční poradenství | Investiční portfolio | Investiční účet | Investování do akcií | Investování do nemovitostí | Investování na burze | Investovat do zlata | Irsko | ISM | Jádrová inflace | Jak funguje burza | Jak investovat | Jak investovat do zlata | Jak nakupovat akcie | Jak zhodnotit peníze | Jiří Rusnok | Investujme | Kam investovat | Komodita | Komoditní | Kurz akcie | Kurz EUR | Kurz ropy | Kurz stříbra | Lira | Makroekonomický kalendář | Maloobchodní prodej | Management | Market | Markets | Nákup akcií | Naučte se investovat | Nemovitosti | Obchodní platformy | Obchodování s opcemi | Ocenění akcií | Odkup akcií | PayPal | Portfolia | Prezidentské volby | Pro investory | Prodej akcií | Prognóza | Převodník měn | Rakousko | Recenze | Reuters | Ropy | Růst HDP | Řízení rizika | Société Générale | Státní dluhopisy | Shares | Trh | Trh s akciemi | Twitter | Volatility | Volkswagen | Vydělat peníze | Vývoj ceny ropy | Vývoj ceny zlata | Vývoj inflace | Vývoj kurzu | Webinář | Webináře | WTI | Zemní plyn | Zkušenost | Zpráva | Zpravodajství | Zprávy | Zisky | ING | Benzín | Buffett | Prodejní opce | Bill Gates | Centrální depozitář | Depozitář | EBITDA | Ex-dividend | Hold | Indie | Intermediate | Jeff Bezos | Obchodní den | REIT | ROCE | ROE | Spojené státy | West Texas Intermediate (WTI) | Černé zlato | Akcie na majitele | Akciová společnost | Kmenové akcie | P/E Ratio | Zaknihované akcie | Směrodatná odchylka | Tržby | Zaměstnanost | Úvěr | Světové ekonomiky | Western Union | Miliardář | Komise | Contract | Kontrakt | Volby | S/R zóny | 1 milion | Burze | Day trader | Investment | Traders | Aramco | Deutsche Bundesbank | Intesa Sanpaolo | Wells Fargo | Microsoft | State Street | ABN Amro | CME Group | Caterpillar | Baker Hughes | Reporty | Zvyšování sazeb | Akcie Starbucks | Short squeeze | Kurz EUR/USD | Brazílie | Nákupy dluhopisů | Nastavení měnové politiky | Úspěch | Podnikání | Ministr financí | Stock Exchange | Zvyšování úrokových sazeb | Otočení trendu | Sweet Crude Oil | Cena kávy | Dlouhé pozice | Energie | Earnings | Jak zhodnotit své peníze | KBC | BlackRock | Znalost | Příprava | Přehled | Volby v USA | Christine Lagardeová | Global Advisors | Bankovnictví | Futures kontrakty | Ekonomická aktivita | Obchodní styl | Forbes | Základní úrokové sazby | Firmy | Aktuální vývoj | Xetra | Britská centrální banka | Americké státní dluhopisy | JPMorgan Chase | Pavel Kohout | Vladimir Putin | Pokles ceny akcií | Styl obchodování | Biliony dolarů | Miliardy dolarů | Obchodní partner | Richard Branson | Walmart | Alibaba | Halliburton | Procter & Gamble (PG) | Akcie Virgin | Akcie ropných společností | Propad | Kryptoměny | Ropné společnosti | Ropná společnost | Eurex | Guvernér | Agentura Fitch | Ztráty | Zvýšení úrokových sazeb | Farmaceutické společnosti | Sinopec | Americké indexy | Historická maxima | Evropský trh | Philip Morris | Tempo růstu | Akcionáři | Zajištění | Baidu | Blockchain | Ethereum | Tesla | Kapitalizace | Výhled | NYSE Euronext | Bankéř | Poplatky | Nakupovat akcie | Exxon | Chevron | Konsensus | Mzdy | Úspěšné obchodování | Britská ekonomika | Poplatky za obchodování | Akcie na burze | Predikce | Ekonomická situace | Průzkum | Graf ropy | Krize | Investiční rozhodnutí | Velké zisky | Investovat do akcií | Výnosy | Americká vláda | Očekávání analytiků | Institucionální investoři | Čínský statistický úřad | Příjmy | Čistý příjem | ExxonMobil | Alphabet | Země G7 | Aktuální cena | Zvýšení volatility | Růst ekonomiky | Obchodní pozice | Tisková konference ECB | Očekávání | Nezaměstnanosti v Německu | Evropský statistický úřad Eurostat | HDP v eurozóně | ex | State Street Global Advisors | Tržní kapitalizace společnosti | Vstup na burzu | Intradenní obchody | ING Groep NV | Sladká ropa | Aleš Michl | Breakout Trader | Benjamin Graham | Obchodování ETF | Akciové společnosti | Peter Lynch | Coinbase | Jack Schwager | Spekulativní investice | Obchodování Bitcoinu | Jerome Powell | LYNX Trading | ETC | Inteligentní investor | NEST | Robinhood | Kryptoměnová horečka | Investice do kryptoměn | Jak fungují akcie | Co to je dividenda | Co to je burza | Dlouhodobé zhodnocení akcií | Diverzifikace osobních financí | Dlouhodobé investování | Možnost diverzifikace | Investování s LYNX | Obchodování Futures | Airbnb | Začít investovat | FinTech | LYNX webinář | Investování do ETF | Krypto | Virtuální měny | Lockheed Martin | Německá centrální banka | Akcie Amazonu | Podniky | Long signál | Graf vývoje | Technologické akcie | Amazon (AMZN) | Apple (AAPL) | Akcie společnosti | Objem obchodování | Turecké liry | Pokles ceny | Výplata dividend | Výplaty dividend | Šéf Fedu | Royal Dutch Shell | Obchodování akcií | IPO kalendář | Americký dolarový index | Ruská centrální banka | Signál na akcie | Propad cen ropy | Intercontinental Exchange | Anticyklické akcie | Index spotřebitelské důvěry | Centrální depozitář cenných papírů | Odhady analytiků | Společnost Apple | Intercontinental Exchange (ICE) | Majetek | Obchodovat s akciemi | Fundamentální analýza akcií | Profesionální trader | Obchodní rozhodnutí | Hodnotové investování | Zvýšení sazeb | Nejvýznamnější burza | Inflace v ČR | IPO Airbnb | IPO Instacart | Uber Technologies | Kvartální výsledky | Statistický úřad | Zpětný odkup akcií | Zákaznická podpora | Hodnota firmy | Jak na obchodování | Infineon | Infineon Technologies | Akcie firmy | Sharpe ratio | NVDA | Začít obchodovat | Americké společnosti | Guvernér Fedu | Akcie a ETF | Svět investování | Ropné akcie | Obchodní pásmo | Biotechnologické akcie | Defenzivní akcie | Coffee | Uranové akcie | Prodej na krátko | Nové akcie | Akcie týdne | Intradenní trader | Oživení ekonomiky | AMZN | Burzovní průvodce | Thyssenkrupp | Kapitálové výdaje | Prosus | Saudi Aramco | Denní graf | Očekávání trhu | Dot plot | Vlastní akcie | Výše dividendy | Poptávka po ropě | Pokles ceny ropy | Úpis akcií | TeamViewer | Přístup k investování | Investování na Forexu | GOOGL | Akcie Skyworks Solutions | Internet of Things | Internet of Things (IoT) | Investujte do akcií | Akcie roku | Aphria | Jak se stát lepším investorem | Očekávaný růst | Bilance zahraničního obchodu | Cena akcie | Očekávané Earnings | Obchodní spory | Obchodujte | NYBOT | Vysoká likvidita | Huawei | Digitalizace | Automobilky | Analytik GfK | Čistý zisk | Káva | Německá vláda | IOT | ČNB Jiří Rusnok | Objem | MSFT | Obchod | Jak začít investovat | Trh práce | Standardní odchylka | FRED | Vyšší volatilita | Inflace v Británii | Růst spotřebitelských cen | Šéf Fedu Jerome Powell | Inflace v USA | ČSÚ | Statistický úřad Eurostat | Vyšší riziko | Cisco Systems | Firma | Technologický index Nasdaq | Technologický index | Zasedání ČNB | Maloobchodní prodeje | CPI v eurozóně | Technické analýzy | Hlediska technické analýzy | Applied Materials | UnitedHealth | Pfizer | Obchodovat na burze | Borsa Italiana | CBI | Studie | 4G | Počet obchodů | Bilance | Ekonomický vývoj | Vývoj trhu | Generální ředitel | GM | Obchodování akcií u LYNX | Největší pokles | Lagardeová | Vyšetřování | Amazon | Fortune | Placebo | LVMH | Nejbohatší | Vysoké ceny ropy | Miliardy | All Time High | Vyhlídky | Rezistenční pásmo | Trendová linie | INTC | Intel (INTC) | Walt Disney | 5G | České hospodářství | Nezaměstnanost v eurozóně | Globální trh | Financovat | Technologický sektor | 4GLD | Xetra Gold | Průmysl | ADP | Na burze | Tržní kapitalizace firmy | Impuls | Zasedání RBA | Průmyslová výroba v Německu | Rostoucí náklady | Visa | General Motors | Enel | Výrazný pokles | Rozvoj | Stavebnictví | Problémy | NAFTA | Pojišťovny | Total | Nejistoty | Cena za akcii | Cenové formace | Dění na světových burzách | Přehled o dění | Přehled o dění na světových burzách | Obchodujte přes LYNX | Plyn | Kontrakty | Prohlášení | Fidelity National Information Services | FIS | Fiat Chrysler Automobiles | United Technologies | Farmaceutická společnost | Amgen | Airbus | Společnost Microsoft | NN Group | Míra | RWE | Vivendi | InterContinental | Úroky | Měnové politiky | Předseda | Investujte | Vojtěch Benda | AXA | Fed index | Biotechnologické společnosti | AAPL | Disney | Peter Altmaier | Nike | Dot-com | Uber | Nejlepší akcie | Yandex | Roční růst | Visa (V) | Kraft Heinz | Wirecard | Shortování akcií | Ziskovost | Stabilní společnosti | Hospodaření | Zvýšení inflace | Dlouhodobí investoři | Silný support | Napětí mezi USA a Íránem | Exact Sciences | Návratnost | Netflix | Inovace | Washington | Daimler | Vysoká dividenda | Analýza společnosti | Miliardy eur | T. Rowe Price | Sezónnost | RBA | Hodnota společnosti | Budoucnost | Ifo | Výplaty dividendy | ASML | ASML Holding NV | Poradenství | Proinflační | Vyšší inflace | Analytička | SAP | iRobot | IRBT | Technologická společnost | Kryptoměny bitcoin | Ceny energií | Komunikace | Astrazeneca | Trump | Prezident | AMGN | Koronavirus | Google | Trhy | Filantrop | Evropské ekonomiky | Nejlepší ropné akcie | Upstream | Midstream | Downstream | Integrovaná ropná společnost | Akcie Scorpio Tankers | Scorpio Tankers | Scorpio Tankers (STNG) | STNG | Akcie ConocoPhillips | ConocoPhillips | Akcie Enbridge | Enbridge | ENB | Enbridge (ENB) | Obchodujte akcie | Akcie s LYNX | American Express | Ratingová agentura Fitch | Rating České republiky | Pohyby cen | Negativní dopad | Pokles | Situace | Růst inflace | Pandemie koronaviru | Pandemie | DISH | Vysoká inflace | Starbucks | Společnost Starbucks | Boeing | Vstupy | Výstupy | FIAT | Obchodovať kryptomeny | Přijmout ztrátu | Zlepšení | Úsilí | SBUX | BABA | Akcie Alphabet | Obchody | Výdaje | Čínská vláda | BP | PMI pro sektor | Fresenius Medical | Převody peněz | Adidas | Americká společnost | Společnost Nike | Taleb | Sazby beze změny | SEC | Rozhodování | Co je IPO? | Americké ekonomiky | Americké banky | Britský statistický úřad | West Texas Intermediate | Medvědi | Prodávající | Organizace zemí vyvážejících ropu | Indikátor RSI | Valuace | COVID-19 | Kukuřice | Deutsche Telekom | Ekonomické aktivity | Bez rizika | Gilead Sciences | FinTech akcie | Akcie Hypoport | Akcie Fidelity National Information Services | Akcie Fidelity | Střední podniky | Ekonomické recese | Index aktivity | Obchodní myšlenky | Šéfka ECB | Stabilita | Shortovat | Cyklické akcie | Haruhiko Kuroda | Vývoj | Guru | Akcie Microsoft (MSFT) | Příležitost k nákupu | WP | Restrikce | Vysoká rizika | Prudký pokles | Air France-KLM | Lufthansa | Program nákupu aktiv | Mince | Profitovat | Tencent | Nákupy akcií | Oldřich Dědek | Letectví | Členové bankovní rady | Největší pády | Tržby společnosti | Zisk společnosti | Cenový vývoj | Vedlejší účinky | Spotřebitelé | Pandemie COVID-19 | Historie | Aktuální situace | Žádosti o podporu | JPMorgan Chase & Co | Volatilita akciových trhů | Texas | Akcie Paypal (PYPL) | PYPL | Německý ministr financí | Koronavirová krize | Ahold Delhaize | Akcie Ahold Delhaize | Wolters Kluwer | Unilever | Kongres | Index ISM | Manufacturing | Republikáni | Domácnosti | Výrobce letadel | Ministryně financí | Citrix | Citrix Systems | Dávky v nezaměstnanosti | Další růst | Růst | Vyšší výnosy | Koronavirové krize | Signál | Index spotřebitelské nálady | Americká banka | Tisková konference | Repo sazby | Počet Američanů žádajících o podporu | Biliony | Potenciál | Allianz | Propad HDP | Výhody obchodování | Živobytí | Fiat Chrysler | Ekonomiky | Vzdělávací webináře | Slovensko | Solidní růst | Války | Organizace | Akcie Amazon (AMZN) | Akcie Alphabet (GOOGL) | Alphabet (GOOGL) | Akcie Apple (AAPL) | Microsoft (MSFT) | Internet věcí | Akcie Nvidia | Práce | Podíl na trhu | Údaje | Ropný průmysl | Eni | Cushing | Výroba v Německu | Patenty | UnitedHealth Group | Nárůst nezaměstnanosti | Výpadky | FANG | DAWN | WMT | Emitenti | Long signál na akcie | WisdomTree | Microsoft Corp | Majitel | Úspory | AMC | Procter & Gamble | Trade | Kontrakty na ropu | Kontrakty na ropu WTI | Nizozemsko | Cenové pohyby | Reddit | Stroj na peníze | Rolf Bürkl | GfK Rolf Bürkl | Břidlicové ropy | Air France | Institut GfK | Joe Biden | Grayscale | Větší pokles | ADBE | Akcie Adobe (ADBE) | Akcie Adobe | Čtvrtletní výsledky | 3M | 737 MAX | Experimentální lék | Osobní příjmy | Osobní výdaje | Shell | Maloobchod | Zaměstnanci | FDA | Gilead | Míra nezaměstnanosti v eurozóně | ISM pro sektor služeb | Růst výnosů | Rally na akciích | PMI pro sektor služeb | Maloobchodní tržby v eurozóně | PEPSICO | Dovoz | Vývoz | Turistika | Dlouhodobý trend | ETN | Dosáhnout zisku | Skladování ropy | Expanze | Bezpečnost | Dluhy | Akcie Nike | NKE | Průmyslová výroba v Evropské unii | Merck KGaA | Merck | Auta | Expedia | JD.com | NetEase | Royal Caribbean | Dopad na cenu akcií | Dopad na cenu | FBI | Vakcína | Sektor služeb | CL | Spekulovat | Potenciální zisk | Moderna | Společnost Moderna | Zhodnotit své peníze | Advance Auto Parts | Manažeři | Koronavirová pandemie | Aktivity společnosti | Biotechnologická společnost | Umělé inteligence | Investovat peníze | Roční zhodnocení | Pronájem nemovitosti | Mondelez | Douwe Egberts | Jacobs | Pickwick | JDE | Společnost JDE | Unie | ČR | Vakcíny proti koronaviru | Costco | Koronavirové pandemie | Akcie Intel | Průraz | Senseo | Rozhodnutí FOMC | Soubor pravidel | Index aktivity zpracovatelského průmyslu | Výrobní PMI | PEPP | Londýnské burzy | Vedení společnosti | Waymo | Akcie AMD | Square | Býčí trend | Plán investic | Nestlé | Sanofi | Stimulační balík | Propad cen | Výplata | Největší evropská ekonomika | Rostoucí trend | Covid | Snížení nákladů | Fintech společnosti | Den nezávislosti | Úroda | Akcie Coca-Cola | Jasný signál | Dopad pandemie | Ant | Sony | Nový trend | Steve Jobs | E.ON | Johnson & Johnson | Zdroj příjmů | Pravidelné výplaty | Ceny kávy | KLM | Úspěchy | Silicon Valley | Ocenění | Americká společnost Apple | Šance | Chrysler | Německý maloobchod | Růst tržeb | Hospodaření firmy | Ceny | OTC obchodování | Rizika Over-The-Counter trhů | Verizon Communications | Zakladatel Amazonu | Akcie těžařů | Silvercorp Metals | Zlatá horečka | Akcie u LYNX | Čínská společnost | Mezinárodní firmy | Důvěra | Ant Group | Indonésie | Blue Origin | Klesající tendence | Napětí mezi Čínou a USA | Akcie Intel (INTC) | Vývoj léků | Erdogan | Turecký prezident | Deutsche Lufthansa | Prezidentské volby USA | Pokles tržeb | Virgin Galactic | Air Liquide | Počet akcií | Zvýšení daní | Coca-Cola | Výrobní index | Holdingová společnost | Přístup na burzu | SPAC | Zhodnocení akcií | Rentabilita | Transparentnost | Inspirace | Zdanění | Vakcína proti koronaviru | TSLA | Nvidia | Qualcomm | Snížení emisí | Obchodní domy | Budoucí vývoj | Největší finanční trh | Největší finanční trh na světě | NAHB | Robusta | Arabica | Vývoj ceny kávy | Rozdělení akcií | Spotřebitelská důvěra v Německu | Důvěra v Německu | Evropský statistický úřad | Vývoj ceny akcie | Diverzifikovat | Snížit emise | Grubhub | Biden | Adobe (ADBE) | Míra nezaměstnanosti v Německu | Marathon Petroleum | Marathon | Vinci | Tržby v eurozóně | Průmyslové zakázky | Poptávka po akciích | Antimonopolní úřad | NextEra | Energetický sektor | AEX | Naspers | Akcie Johnson & Johnson | iPhone 12 | iPhone | Klinické testy | Walgreens | Akciové portfolio | Akcie Sony | Chování ceny | Concho | Volby USA | Volby USA 2020 | Nařízení | Intel | Investice do solární energie | Solární energie | Akcie First Solar | FSLR | First Solar | SolarEdge Technologies | SEDG | JPM | GS | Pokles indexu | Pandemický program | SAP AG | Pravidelný příjem | CVX | PFE | CSCO | JNJ | Kryptoměnová směnárna | SolarEdge | Zynga | ZNGA | Výsledky voleb | Oživení ekonomiky USA | Electronic Arts | Klesající dolar | MCD | Pfizer a BioNTech | Pinduoduo | Akciové investování | Agresivnější obchodníci | QCOM | MRNA | GPS | Praktické tipy | BNTX | Proražení | Životní prostředí | NextEra Energy | Investice do vody | AQUA | KSB | GME | GameStop | Akcie Airbnb | Linde | Siemens | Bayer | BASF | Deutsche Post | Deutsche Boerse | Vonovia | Fresenius SE | Fresenius | Henkel | Beiersdorf | Continental | HeidelbergCement | Covestro | ABNB | H&M | BIDU | Očkování | IPO společnosti | Mutace koronaviru | MGM | Stimulační balíček | Carnival | Svět kryptoměn | Home office | Online prostředí | Růst ceny | DOT | Vývoj akcie | Společnost Tesla | Brands | Akcie Prosus | JD | Tržby z prodeje | Shopify | Firma Boeing | Vývoj ceny zlata v roce 2021 | Acacia Communications | Držení pozice | Bidenův stimulační balík | Tilray | TLRY | Konopí | MRK | WU | BioNTec (BNTX) | Akcie BioNTec | Akcie BioNTec (BNTX) | Situace na trhu | Vhodné akcie | Philips | Macrotrends | AMC Entertainment | SPCE | Virgin Galactic (SPCE) | Akcie Gamestop | KFC | PEP | Deliveroo | Akcie AMC | WallStreetBets | Akcie GME | Melvin | GameStop (GME) | AMC Entertainment (AMC) | Reddit WallStreetBets | Nárůst ceny akcií | Nárůst ceny | Sociální média | Melvin Capital | Outstanding shares | Velké investiční fondy | Express | Koss | SWKS | Skyworks Solutions | Tržní ceny | Retailoví investoři | Xetra GOLD | Xetra GOLD (4GLD) | Finanční výsledky | Technologie společnosti | UNH | Anheuser-Busch inBev | Zinek | Nastavení sazeb | Zajímavé akcie | Co je Sharpe Ratio? | Akcie Amazon.com | Akcie Carnival | Akcie Just Eat Takeaway | Just Eat Takeaway | Tyson Foods | Akcie Tyson Foods | Dynatrace | Akcie Dynatrace | Akcie Euronext / Nasdaq | Akcie Euronext | Euronext / Nasdaq | Flow Traders | Akcie Flow Traders | Akcie Silvercorp Metals | Spotify | Akcie Spotify | Iridium | Prezident Joe Biden | Americký prezident Joe Biden | Vakcíny proti COVID-19 | VIV | Růstový trend | Air France-KLM (AF) | Akcie Air France-KLM | Akcie Air France-KLM (AF) | Akcie Tilray | Kering | AIG | FinTech akcie 2021 | Obchodování FinTech akcií | Rizika a příležitosti | Hypoport (HYQ) | Akcie Hypoport (HYQ) | HYQ | Akcie Fidelity National Information | Akcie Fidelity National Information Services (FIS) | Fidelity National Information Services (FIS) | Akcie Visa (V) | Akcie Square | Akcie Square (SQ) | Square (SQ) | SPWR | Air | Finanční zdraví | Akcie Boeing | IPO Coinbase | Kryptoměnový gigant | Akcie ropy v roce 2021 | Akcie Enbridge (ENB) | Akcie Scorpio Tankers (STNG) | Akcie Phillips 66 | Akcie Phillips 66 (PSX) | Phillips 66 (PSX) | PSX | Akcie ConocoPhillips (COP) | ConocoPhillips (COP) | Silný růst | Banco Santander | Market Wizards | Zrádná nahodilost | Nassim Nicholas Taleb | 5G akcie | Nejlepší 5G akcie | Akcie roku 2021 | Skyworks Solutions (SWKS) | Akcie Skyworks Solutions (SWKS) | Akcie Teradyne | Teradyne (TER) | TER | Akcie 5G | Dlouhodobý investor | Vysoké dividendy | Tilray (TLRY) | GameStop akcie | Akcie AMC Entertainment (AMC) | Koss Corporation | Akcie Koss Corporation (KOSS) | Prezident Erdogan | IPO Deliveroo | Loď Ever Given | Ever Given | Pohyb ceny | Vesmírné akcie | Vesmírné akcie 2021 | Dělení vesmírných akcií | Vesmírná turistika | Akcie Virgin Galactic (SPCE) | Akcie Virgin Galactic | Akcie Maxar Technologies | Maxar Technologies | Maxar Technologies (MAXR) | Akcie Maxar Technologies (MAXR) | MAXR | Iridium Communications | Iridium Communications Inc. | Akcie Iridium Communications Inc. (IRDM) | IRDM | Iridium Communications Inc. (IRDM) | Akcie Garmin | Akcie Garmin Ltd. | Akcie Garmin Ltd. (GRMN) | GRMN | Garmin Ltd. (GRMN) | Akcie Gilat Satellite Networks Ltd. (GILT) | Gilat Satellite Networks | Gilat Satellite Networks Ltd. | Gilat Satellite Networks Ltd. (GILT) | Akcie Boeing (BA) | Lockheed Martin Corporation | Akcie Lockheed Martin Corporation | Akcie Lockheed Martin Corporation (LMT) | LMT | Lockheed Martin Corporation (LMT) | Aerojet Rocketdyne Holdings | AJRD | Aerojet Rocketdyne Holdings (AJRD) | Vesmírné akcie u LYNX | Hotovostní pozice | Paychex | PAYX | Korporátní daně | Umění | Special Purpose Acquisition Company | Advanced Micro Devices | AMD | Advanced Micro Devices (AMD) | Xilinx | Akvizice AMD a Xilinx | AMD a Xilinx | AA | P&G | Akcie Procter & Gamble | Akcie Procter & Gamble (PG) | Nejlepší uranové akcie | Akcie v roce 2021 | Objednávky | Potenciální výnosy | Verizon | Comcast | Kellogg | Goldman Sachs Group | Pandemie COVID | API | Akcie McDonald’s | Oslabení | Meme akcie | Zisk před zdaněním | Investice do kávy | Nejlepší kávové akcie | Kávové akcie | Kávové futures | Kávový trh | Historie kávy | Kávového ETF | Investice do kávového ETF | Akcie JDE Peet’s | Akcie JDE Peet’s (JDEP) | JDEP | JDE Peet’s (JDEP) | Akcie Tata Coffee | Akcie Tata Coffee (TATACOFFEE) | TATACOFFEE | Tata Coffee (TATACOFFEE) | J.M.Smucker Co. | Restaurant Brands International Inc | Luckin Coffee | Farmer Brothers Company | Whitewave Foods Company | Tata Coffee | Dunkin Brands Group | Infrastrukturní plán | Aktuální problémy | Dlouhodobé obchody | Přístup k riziku | Salvador | Cena akcie AMC | FAST | Příležitosti | Prodej | Microsoft Corporation | Wal-Mart Stores | UnitedHealth Group Incorporated | Hodně peněz | Graf akcie | Stress testy | Akcie Moderna | Nicholas Taleb | Americký výrobce | Cena akcie Newegg | Akcie Newegg | Newegg (NEGG) | NEGG | Akcie Newegg (NEGG) | Biotechnologické akcie 2021 | Akcie výrobců vakcín | Akcie výrobců vakcín proti Covid-19 | INTU | Intuit Inc. | XEL | Xcel Energy Inc. | DG | Dollar General Corporation | Cisco Systems, Inc. | CMCSA | Comcast Corporation | NTAP | NetApp | J P Morgan Chase & Co | VZ | Verizon Communications Inc. | TXN | Texas Instruments Incorporated | AXP | American Express Company | AI | Arlington Asset Investment | COST | Costco Wholesale Corporation | PG | Procter & Gamble Company | CAT | Fastenal Company | Starbucks Corporation | Intel Corporation | PCAR | PACCAR | WBA | Walgreens Boots Alliance | AMAT | Applied Materials | QUALCOMM Incorporated | KO | Coca-Cola Company | DTE | DTE Energy Company | DTE Energy | Spikevax | Akcie Mattel | Mattel (MAT) | Akcie Mattel (MAT) | Delta mutace | CAR | HICP | Devon Energy | Occidental Petroleum | OXY | Albemarle Corp | Albemarle | BioNTech | Starbucks (SBUX) | Akcie Starbucks (SBUX) | Akcie Pfizer | Pioneer Natural Resources | Home Depot | Rozbor | Dominion Energy | Agilent | Společnosti | Dna | Akcie TeamViewer | TeamViewer (TMV) | TMV | Akcie TeamViewer (TMV) | CDW | Moelis | Automatic Data Processing | Merck & Company | Siemens (SIE) | SIE | Společnost Siemens | Akcie Siemens (SIE) | MGM Resorts | Zoetis | ZTS | Nový lék | Zdravotnictví | Pozornost | Společnost | Výsledky společnosti | | Nové vakcíny | Akcie Pfizer (PFE) | Největší americké společnosti | Miliardy USD | Vývoj akcie Pfizer | Tipy na zajímavé akcie | Zajímavé akcie a ETF | Vlastnictví | Analýzy trhu | Rozvojové země | Novinky | CZ | Světlo na konci tunelu | Zisky společnosti | Roční příjem | Vývoj akcie Pfizer (PFE)
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Pozice | Trh | Výhled | Rezistence | Reuters | ČTK | Banky | Banka | Obchodování | FOREX | Indikátor | Trading | Cena | Graf | EUR/USD | ROCE

Předchozí klíčová slova

Akcie Zoom (ZM.US)
Akcie zpevnily
Akcie z portfolia
Akcie Zscaler
Akcie Zscaler (ZS)
Akcie ZTE
Akcie z technologického sektoru
Akcie 02
Akcie-2000.cz
Akcie 2020

Následující klíčová slova

Akcie 2022
Akcie 3M
Akcie 5G
Akcií těžařů
Akcií těžařů drahých kovů
Akcionář
Akcionáři
Akcionáři Alibaby
Akcionáři Avastu
Akcionáři a věřitelé
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Dukascopy new
Potvrďte prosím... Zavřít