Pátek 23. srpen 2019 13:17
reklama
XTB letni kurz tradingu
reklama
BOSSA demo
reklama
RoboMarkets

Klíčová slova - Zhodnocení účtu

C:\fakepath\zhodnoceni2.png

Lze dosahovat 30% měsíčního zhodnocení kapitálu?

04.04.2019 Pod mým nedávno publikovaným článkem, který se věnoval intradennímu tradingu a jeho přirovnání k obchodnické lize mistrů, se rozvedla poměrně zajímavá diskuze, která mě vedla k napsání pokračování. Opravdu je 30% měsíční zhodnocení kapitálu nemožné nebo příliš nereálné?
img

Intradenní obchodování: Průvodce pro začátečníky

21.02.2019  Intradenní obchodování, někdy nazýván jako „daytrading“,  je jeden z nejoblíbenějších způsobů, ja...
img

Intradenní obchodování: průvodce pro začátečníky

22.06.2018 Intradenní obchodování je jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak na burze zhodnotit volné finanční prostředky. Popularitě se těší především díky možnosti obchodovat s poměrně malým účtem a s příslibem rychlých a velkých výdělků.
img

Intradenní obchodování: průvodce pro začátečníky

21.06.2018  Intradenní obchodování je jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak na burze zhodnotit volné finanční prostředky....
img

Intradenní obchodování: průvodce pro začátečníky

15.06.2018 Intradenní obchodování je jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak na burze zhodnotit volné finanční prostředky. Popularitě se těší především díky možnosti obchodovat s poměrně malým účtem a s příslibem rychlých a velkých výdělků.
img

Intradenní obchodování: průvodce pro začátečníky

14.06.2018  Intradenní obchodování je jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak na burze zhodnotit volné finanční prostředky....
fofo-vaclav2.png

Příběh tradera: Z 1 000 USD na 14 000 USD za necelý rok

11.09.2017 Na serveru FXstreet.cz rádi prezentujeme cesty traderů, kteří se i přes určité počáteční překážky stali konzistentně profitabilními tradery. Jedním z nich je i pan Václav M., který dosahuje opravdu obdivuhodných výsledků. V tomto rozhovoru se mimo jiné dozvíte, jaké začátky Václava provázely v budování jeho tradingové kariéry. A jak už to ve světe tradingu bývá, nebylo to rozhodně jednoduché. Václav se však, jak sám říká, nerad vzdává, což mu společně s jeho pílí pomohlo dostat se tam, kde se nachází nyní. Zajímá vás jeho příběh, výsledky a také to, co by poradil ostatním obchodníkům? Tak pokračujte ve čtení.
img

Investiční soutěž BOSSA: Začínají registrace do 2. kola soutěže o 350 000 Kč

24.05.2016 První kolo investiční soutěže BOSSA, v němž jste si mohli procvičit obchodování na finančních trzích na demo účtu s fiktivními penězi, se blíží do finále. Známe už tři výherce týdne, kteří od BOSSY získávají reálných 10 000 Kč a postupují do druhého kola soutěže, v němž se obchoduje s reálným kapitálem a hraje se o 350 000 Kč. Připojí se k nim i čtvrtý výherce z tohoto týdne plus 20 nejlepších investorů, kteří nejvíce zhodnotili za 4 týdny soutěže fiktivní kapitál 30 000 Kč. Samozřejmě se k nim připojí i Leoš Mareš a Patrik Hezucký z Evropy 2 a všichni ti, kteří se od druhého kola sami přihlásí.
img

Trading Contest 2015 – poslední soutěžní týden a výsledek

06.11.2015 Poslední čtvrtý týden soutěže Trading Contest 2015, kterou v říjnu pořádala Patria Forex s Klubem investorů, již nebyl omezen pouze na jednu třídu obchodních instrumentů jako v předcházejících třech kolech.
report 06102014-ilustracni2.jpg

Moje cesta k úspěchu v tradingu

06.10.2014 Dnešní článek připravil člen týmu FXstreet.cz Patrik Polák, který se v rámci společnosti FXstreet.cz věnuje vývoji automatických obchodních systémů (AOS). Patrik Polák dnes poodhalí svůj forexový příběh, jakým si prošel od úplných začátků a základů až po skutečné obchodování na reálném účtu.
img

Jak vypadá stav Live Trading účtu po necelém roce obchodování?

28.04.2014 Je možné na forexu fungovat dlouhodobě se ziskem? To je věčná otázka, kterou si kladou nejen začínající tradeři, ale i ti, kteří to už nějaký ten měsíc zkouší. A nejen my v XTB Akademii na to odpovídáme, že při dodržování určitých pravidel a sebekontroly ano.
bossa vitez 12122013-2.png

Ohlédnutí za investiční soutěží BOSSA

12.12.2013 Po úspěšném prvním ročníku investiční soutěže na reálných účtech byl v pátek večer 29. listopadu v souladu se zakončením týdenní obchodní seance ukončen již druhý ročník této oblíbené investiční hry. Ta byla letos navíc obohacena o hvězdný souboj mezi Leošem Marešem, moderátorem Evropy 2, a Jindřichem Šídlem, redaktorem iHNed.cz. Jejich obchodování jste mohli sledovat již na zmíněném ekonomické portálu Hospodářských novin nebo i prostřednictvím pravidelných videí.
img

Ti, kteří to umí...

10.03.2013 Osobně znám tři full-time tradery...
home page.png

Ohlédnutí za investiční soutěží a rozhovor s vítězem

03.12.2012 V pátek večer 23. listopadu v souladu se zakončením týdenní obchodní seance byla ukončena první investiční soutěž na reálných účtech v ČR. Soutěž společnosti Bossa probíhala ve dvou kolech. To první se konalo na demo účtech. V něm si soutěžící mohli otestovat různé obchodní strategie a investiční techniky. Druhé kolo probíhalo už na účtech reálných. Proto se do něj mohl zapojit kdokoliv, kdo si chtěl vyzkoušet, jak funguje zhodnocování reálných peněz na kapitálových trzích. Z tohoto důvodu se do něj zapojili nejen postupující obchodníci z prvního soutěžního kola, kterým bylo na obchodní účet automaticky připsáno 10 000 Kč ale i zkušení tradeři z České republiky.
img

Je možné zhodnotit účet o stovky procent?

09.08.2012 Odpověď je jako mnoho věcí v tradingu nejednoznačná... možná. Ale s odpovědným přístupem, studiem a přibývajícími zkušenostmi se zvyšuje pravděpodobnost. :)
img

Jednoduchá strategie 1..2..3....

27.11.2011 Aneb v jednoduchosti a v trendu je síla...:-)
img

Tak kolik jde doopravdy vydělat na FX?

10.12.2010 Je to smutný pohled. Mám na mysli všechny ty články a vlákna, kde vévodí přízemní způsob myšlení a snad i neblahé zkušenosti s tímto byznysem, protože jsem nabyl dojmu, že podle mnohých názorů na sociálních sítích profesionální FX trader má šanci si za rok vydělat jenom o něco víc, než kolik vynese indexový fond. Obyčejně tito lidé píší, že je možné dosáhnout za rok zisku 10, 30 nebo 60 %. Věříte tomu? Proč potom vysedáváme u monitoru? Má tohle smysl?
img

Zhodnocení účtu 100 % za měsíc - žádný problém?

22.09.2010 Na demo účtu asi každý, kdo se obchodováním alespoň trochu zabýval, dosáhl zhodnocení v řádu stovek procent, ale většinou nakonec podobná euforická období skončila naprostou destrukcí účtu. Co se může skrývat za stoprocentním zhodnocením, se snažím poodkrýt v následujícím článku.
img

Soutěž o notebook od XTB na Facebooku

28.04.2010 Trading soutěž od XTB na Facebooku...
img

O obchodních signálech

08.02.2010 Přehled problematiky servisů placených signálů
Související klíčová slova: FOREX | Partneři | FXstreet | Technická analýza | Psychologie | Money management | Obchodní systémy | Live trading | Price Action | Intradenní obchodování | Obchodní strategie | Peníze | Stříbro | Akciové indexy | Akciový index | Pullback | Equity | EUR/USD | GBP/USD | USD/JPY | AUD/USD | Nasdaq | Dow Jones | USD/CAD | EUR/JPY | Obchodní plán | Investiční soutěž | Forexový trh | Profit-Target | Spekulace | Ropa WTI | Daně | Rizika | Svíčkové formace | Intradenní obchodníci | Jak se stát forexovým obchodníkem | Eurodolar | Kapitál | AOS | Analýza | Zhodnocení | ADX | Transakce | Bod | Breakout | Broker | Close | DAX | Daytrader | Daytrading | Demo účet | Diverzifikace | Drawdown | Euro | FX | Finanční trhy | Futures | Gap | Grafy | Index DAX | Indexový fond | Indikátor | Indikátory | Intraday | Intradenní obchodník | Investor | Investování | Komodity | Korekce | Larry Williams | Lot | MACD | MT4 | Margin | Risk | Marže | MetaTrader | Měnové páry | Měnový pár | Obchodní systém | Obchodník | Opce | Open | Overnight | Pip | Pozice | Pákový efekt | RRR | RSI | Resistance | Resistence | Reálný účet | Risk Reward Ratio (RRR) | Riziko | Ropa | Scalping | Sentiment | Skalping | Spread | Stochastic | Stop-Loss | Swap | Swing | Tick | Timeframe | Trader | Trading | Trend | Trendline | Ukazatel | Volatilita | Volume | Výnos | Zlato | Doporučení | EUR | USD | JPY | CAD | AUD | GBP | Obchodování | Forex trading | Evropa | Patria | XTB | BOSSA | Patria Forex | Leoš Mareš | Indexy | Investoři | Fundamenty | Fond | Klouzavé průměry | Zasedání Fedu | Myšlení | Pravděpodobnost | Drahé kovy | Zisk | Finanční instrumenty | Obchodování na finančních trzích | Zkušenosti | Výsledky | Strach | Emoce | Trpělivost | Obchodování na páku | Jak obchodovat | Obchodovat | Ondřej Hartman | Klubinvestoru.com | Trading Contest | Regulace | Investovat | Money-Management | Obchodní seance | Facebook | LYNX | Burzy | Obchodníci | Obchodní účet | Vzdělávání | Semináře | Praxe | EURUSD | Index | Otevřená pozice | Automatický obchodní systém | Bossa.cz | Break Even | Brokers | Brokeři | Cena | CZK | Dolary | Engulfing | Finanční prostředky | Forex knihy | ForexPeaceArmy | Forexu | FX Trader | FXstreet.cz | Graf | Index Nasdaq | Indikátor MACD | Instrument | Instrumenty | Intuice | Investiční | Investiční účet | Zlaťáky | Investování do akcií | Investování na kapitálových trzích | Jak obchodovat forex | Jindřich Šídlo | Komodity zlato | Kurzy | Management | Market | Martin Toman | MetaTrader 4 | Morning Star | Moving Average | MyFxBook | Ninja Trader | Obchodní platformy | Obchodování opcí | Obchodujeme | Pips | Seminář | Sierra Chart | Signály | Trh | Volatility | Webináře | WTI | XTB.cz | Zlataky.cz | XTB Brokers | Zkušenost | Zprávy | Zůstatek na účtu | Zisky | Tradeři | Obchodní den | P.A. | Range | ROCE | Vybírání zisků | StopLoss | Tržby | Reálné obchodování | Zhodnocení kapitálu | Komise | Kontrakt | Majors | Session | Volby | S/R zóny | Rozhovor | Úspěšný investor | Futures trhy | Know-how | Blog | Retail | Vzdělání | Burze | Podvědomí | Slušný zisk | Živé obchody | Reálný obchodní účet | Investiční soutěže | Forex webináře | Forex semináře | Dění na finančních trzích | Patrik Hezucký | Hledání svatého grálu | Backtestovat | Úspěch | Podnikání | Podnikatelé | Příprava | Přehled | Vytrvalost | Klid | Obchodní signály | Evropské trhy | Institucionální objednávky | Obchodní styl | Svatý grál | Firmy | Americký akciový index | Americké akciové indexy | Velikosti pozic | Styl obchodování | Propad | Forex trhy | Německý akciový index DAX | Ztráty | Obchodování na forexovém trhu | Nákupní signál | Prodejní signál | Akciový index DAX | Poplatky | Počáteční kapitál | Dobré výsledky | Začínající trader | Velké zisky | Měnový pár EUR/USD | Intradenní šum | Příjmy | Ziskové obchodování | Mini loty | XTB Akademie | Profesionální trading | Očekávání | Příběh tradera | E-book o investování | Obchodování akcií | Lukáš Adámek | Obchodní přístup | Myšlení tradera | Vysoké zhodnocení | Trading futures
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | Pozice | Banky | ČTK | Banka | Výhled | EUR/USD | FOREX | Rezistence | Obchodování | FXstreet | Euro | Dolar | Graf | JPY

Předchozí klíčová slova

Zew Survey Index
ZFP
ZFP akademie
Zhodnocení
Zhodnocení financí
Zhodnocení finančních prostředků
Zhodnocení japonských akcií
Zhodnocení kapitálu
Zhodnocení obchodního kapitálu
Zhodnocení peněz

Následující klíčová slova

Zhodnocení vloženého kapitálu
Zhodnocování dolaru
Zhodnocování měn
Zhodnocování měny
Zhodnocovat kapitál
Zhodnotit investice
Zhoršení akciového výhledu
Zig Zag
Zig Zag indikátor
ZipRecuiter
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Potvrďte prosím... Zavřít