Úterý 22. červen 2021 06:23
reklama
Capital.com euro
reklama
BOSSA ebook analyza
reklama
Swissquote Bank

Klíčová slova - Průměrné roční zhodnocení

img

Očekávané zhodnocení amerických akcií je extrémně slabé

22.04.2021 Na základě mého regresního modelu jsem došel k závěru, že očekávané zhodnocení amerických akcií v rámci indexu S&P 500 ve střednědobém horizontu příštích pěti let je extrémně slabé. Můj základní scénář počítá s akciovým poklesem, v lepším případě by se výkonnost amerických akcií měla pohybovat kolem nuly.
C:\fakepath\trading-online.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 6.)

05.10.2020 Dnešním článkem zakončíme tento seriál o tom, kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. V závěrečném dílu si shrneme celý tento seriál a odpovíme si na hlavní otázku tohoto seriálu.
C:\fakepath\penize.jpg

Je průměrný roční zisk 18% hodně nebo málo?

13.09.2020 Když jsem začínal s automatickými obchodními strategiemi na forexu, tak jsem měl představu, že nebude problém dosahovat zisk několik desítek procent ročně. Postačí dát dohromady dostatečné množství správných strategiích a ty se již postarají o toužebný výsledek.
C:\fakepath\socialni-investori.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 5.)

07.09.2020 Pátým článkem budeme dnes pokračovat v našem seriálu o tom, kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. V tomto dílu se společně podíváme na poskytovatele signálů/strategií (strategy provider), někdy známými pod pojmem social trading.
C:\fakepath\fondy.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 2.)

25.05.2020 Dnešním článkem budeme pokračovat v novém seriálu o tom, kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. Ve druhém dílu se společně podíváme na investiční fondy.

Další články k tématu Průměrné roční zhodnocení

img

Realita tradingu 7: Trading je dnes náročnější, za to má menší zhodnocení

14.05.2018 Poslední dobou na mě všude útočí informace o výnosnosti tradingu. Nedávno jsem na českém internetu četl článek o tom, že průměrný roční výnos tradingu je 20 %.
spx 29042012-2.png

Akciové indexy: Situace podle technické analýzy

29.04.2012 Nejbližší rezistence je v oblasti 1422, kde byla nedávná maxima. V případě jejího překonání se uvolní prostor pro další růst směrem k 1440.
img

Investice do nemovitostí: 3 nejlepší nemovitostní fondy pro soukromé investory

24.10.2019 Investice do nemovitostí jsou považovány za vhodnou investici do aktiv během období s nízkými úrokovými sazbami a to z důvodu stability. Nízké úrokové sazby, stálé zvyšování ceny nájemného a silný příliv nového kapitálu tlačí realitní trh po celá léta směrem nahoru. Ceny nemovitostí tedy dlouhodobě rostou. Tento trend se netýká pouze rezidenčních nemovitostí, ale také komerčních nemovitostí.
img

Párové obchodování akcií

21.02.2019 Obchodování na světových burzách patří mezi jedno z nejvýnosnějších a nejvíce „sexy“ podnikání, na které člověk může narazit. Nejsou potřeba žádní zaměstnanci, kanceláře ani zákazníci. Na podnikatelské poměry stačí k rozjezdu relativně malý kapitál, který lze za krátkou dobu proměnit ve skutečné bohatství. Kdo by nechtěl vydělávat miliony?
img

Breakout strategie, backtest 6 let

04.06.2013 Zajímavé výsledky, pouze 5 minut týdně
img

Patria Finance se stává přímým členem atraktivně rostoucí budapešťské burzy

27.08.2018 Čelní tuzemský obchodník s cennými papíry, společnost Patria Finance, se ke dnešnímu dni stává přímým členem atraktivně se rozvíjející burzy cenných papírů v Budapešti a zařadí se mezi největší obchodníky s akciemi na tamním trhu. Pro klienty Patria Finance členství znamená další zlepšení služeb v podobě výrazného zrychlení, zefektivnění i zlevnění obchodů. Společnosti Patria Finance krok otevírá další z cest k oslovení nových klientů a přináší vyšší konkurenceschopnost v souladu s cílem dalšího rozvoje a růstu v regionu střední a východní Evropy.
C:\fakepath\purple2.png

Trading podle Vladimíra

18.06.2020 Do světa forexu vstupuje stále více začínajících obchodníků, kteří se pokouší nastartovat svou tradingovou kariéru s relativně malým množstvím finančních prostředků. Tento přístup je samozřejmě pochopitelný a zároveň i velmi rozumný, pokud obchodníci nemají opravdu žádné zkušenosti. A právě klientům, kteří mají chuť začít s tradingem, avšak stále neví, kde začít, pro ty by mohl být dnešní článek opravdovým přínosem, protože v pokračování níže je možné nejen nakouknout přímo na reálný účet jednoho z našich klientů Vladimíra Růžičky, ale navíc zde také můžete najít například odkaz na náš jedinečný ebook, který je určený právě obchodníkům, kteří mají v plánu obchodovat s malým účtem.
img

Dow Jones index – 8 zajímavostí k nejznámějšímu indexu světa

03.09.2020 Dow Jones Industrial Average index (DJIA) známý jako Dow Jones index je nejčastěji zmiňovaným akciovým indexem na světě. Pokud sledujete světové burzy, je téměř nemožné se s ním pravidelně nesetkávat ve finančních médiích jako je Bloomberg, CNBC atd.
img

Dow Jones index – 8 zajímavostí k nejznámějšímu indexu světa

03.04.2018 Dow Jones Industrial Average index (DJIA) známý jako Dow Jonesův index je nejčastěji zmiňovaným akciovým indexem na světě. Pokud sledujete světové burzy, je téměř nemožné se s ním pravidelně nesetkávat ve finančních médiích jako je Bloomberg, CNBC atd.
img

5 zajímavostí o indexu Dow Jones, které Vás překvapí

23.09.2014 Akciový index Dow Jones minulý týden zavřel na novém rekordu – 17 156,85. Dow Jones již po šestnácté v tomto roc...
Související klíčová slova: FOREX | FXstreet | Psychologie | Money management | Live trading | Peníze | Obchodní plán | Investiční fondy | Rizika | Kapitál | AOS | Akcie | Zhodnocení | Broker | Drawdown | FX | Fed | Forward | Investice | Investiční fond | Investor | Investování | Management Fee | Risk | Měnový pár | Obchodní systém | Platforma | Poplatek | Portfolio | Pozice | Riziko | S&P 500 | Trader | Trading | Ukazatel | Výkonnost | Výnos | EUR | Obchodování | Komerční banka | Social Trading | Investoři | Fond | Zisk | Obchodování na finančních trzích | Zkušenosti | Výsledky | Emoce | Sociální obchodování | Obchodovat | Investovat | Conseq | Tomáš Vobořil | EURUSD | Investiční strategie | Analýzy | Banka | Černá labuť | Etoro | Fondy | Forex Invest | Forexu | FXstreet.cz | Investiční | Investování do fondů | Jak investovat | Jak investovat peníze | Management | Prognóza | Trh | Zkušenost | Zisky | Tradeři | Fed Funds Rate | Obchodní den | P.A. | P/S | CTA | Zhodnocení kapitálu | Retail | Burze | Commodity trading | Investment | Nákupy dluhopisů | Tomáš Kadeřávek | Pro tradery | BlackRock | Profit faktor | Propad | S&P | Ztráty | CySEC | Úspěšné obchodování | Investiční stratég | Výnosy | Očekávání | Purple Trading | Výkonnost fondů | Conseq Investment Management | Price-to-sales ratio | Akciové valuace | Portfolio manažeři | Propad kapitálu | Volný kapitál | Roční výnos | Česká firma | Michal Stupavský | Kopírování strategií | PurpleZone | Backtest | Investment Management | Objem | Obchod | Firma | Vysoké riziko | Počet obchodů | Maximální drawdown | Na burze | Velikost pozice | Prohlášení | Stratég | Maximální propad | CFA | Michal Stupavský, CFA | Situace | Úsilí | Obchody | Valuace | Portál FXstreet.cz | Masivní nákupy | Historie | Řemeslo | Strategy Provider | Poskytovatelé signálů | Pavel Bambásek | Commodity trading advisor | Commodity Trading Advisor (CTA) | Ověřené výsledky | Výsledky traderů | Vydělávat na finančních trzích | Dlouhodobě vydělávat | Procentuální zhodnocení kapitálu | Zhodnocení kapitálu obyčejných traderů | Amundi | Manažeři | Provoz fondu | Historie fondů | Historie fondů BlackRock | Investovat peníze | Finanční prospěch | Prostředky pro investování | Výše kapitálu | Minimální výše kapitálu | Kapitálové zázemí | Analytické týmy | Roční zhodnocení | Roční zhodnocení kapitálu | Investment management | Investment management společnost | Silné kapitálové zázemí | JDE | ČR | Chování trhu | Roční výkonnost | MAM | Šance | Ceny | Dlouhodobé výsledky | Výsledky a úspěšnost | Zhodnocení kapitálu na finančních trzích | Velký propad | Platforma eToro | Tail Risk | Typ obchodování | AlexandruCinca | JeppeKirkBonde | Junaidshaffy | MarianoPardo | Thunderstorm654 | Nízké drawdowny | Velký propad kapitálu | Atlantis Medium | Jackson Capital | Bulletproof Strategy | OceanBlue Fund | Kopírování signálů | Skvělé zhodnocení | Michal Valentík | Události typu černá labuť | Propady kapitálu | Očekávané výnosy | Zhodnocení amerických akcií | Očekávané zhodnocení
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Trh | Reuters | Pozice | ČTK | Výhled | Banky | Rezistence | FOREX | Banka | Obchodování | EUR/USD | Indikátor | Graf | FXstreet | ROCE | Euro

Předchozí klíčová slova

Průměrná sazba hypotečních úvěrů v ČR
Průměrná sazba hypoték
Průměrná úroková sazba
Průměrná výše investice
Průměrné ceny benzínu
Průměrné ceny benzínu v USA
Průměrné ceny bytů
Průměrné ceny nafty
Průměrné mzdy
Průměrné mzdy v ČR

Následující klíčová slova

Průměrný český investor
Průměrný kurz koruny
Průměrný příjem
Průměrný roční výnos
Průměrný výnos
Průměrný výnos prodaných dluhopisů
Průměrování
Průmysl
Průmysl a stavebnictví
Průmysl a zahraniční obchod
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Admiral Markets new demo
Potvrďte prosím... Zavřít