Sobota 27. duben 2024 09:01
reklama
Fintokei SwiftTrader
reklama
InstaForex ebook vzdelavaci
reklama
Fintokei SwiftTrader
reklama
CapXmaster

Připraveny vzlétnout – 5 nejlepších kryptoměn připravených prorazit v říjnu

31.10.2023 17:07  Sekce: Burzovní zpravodajství  Tisk


Zdá se, že kryptozima roku 2022 byla pouhým výkyvem, protože kryptoměny pokračují na své vzestupné trajektorii a stávají se vážnými hráči ve světě investic. Měsíc říjen je již tady, a tak by si každý, kdo hledá nejlepší krypto příležitosti, které mohou prorazit před koncem roku, měl přečíst následující řádky.

Těchto pět kryptoměn už teď budí rozruch a získává si vážnou pozornost investorů, kteří hledají zisky.

Pět nejlepších kryptoměnových možností pro říjen 2023:

Výběr nejlepších kryptoinvestic není exaktní věda, ale výsledek nekonečného výzkumu a analýzy nejlepších kryptoprojektů, které jsou aktuálně na trhu. Mezi kritické aspekty, díky nimž projekty vynikají, patří inovace, přijetí komunitou, jedinečné hodnotové nabídky a tržní metriky. Tvrdá data v kombinaci s wow faktorem vytvořila tento seznam nejlepších krypto projektů připravených tento měsíc prudce stoupat.

Jsou jimi:

  1. Shiba Memu (SHMU): marketing meme mince pomocí umělé inteligence

  2. Chancer (CHANCER): decentralizovaná revoluce v online sázení

  3. AltSignals (ASI): pohání obchodní signály pomocí AI

  4. Metacade (MCADE): klenot v koruně GameFi

  5. Tellor (TRB): chytrý oracle inteligentních kontraktů

1.    Shiba Memu (SHMU): marketing meme mince pomocí umělé inteligence

Shiba Memu nově definuje budoucí cestu pro meme mince v kryptoměnovém světě. Je to meme mince, který dělá vlny napříč trhy díky své inovativní a jedinečné schopnosti autonomního marketingu řízeného umělou inteligencí, což z ní dělá jednu z nejlepších kryptoměn k nákupu v říjnu, protože její ojedinělé ICO se uzavírá na konci října.

Popisovat presale tokenu SHMU jako událost by bylo podceňováním. Tato velkolepá podívaná již vynesla 3,9m $ a přinesla investorům, kteří do ní vstoupili první den, během 60 dnů ICO ohromující 119,33% návratnost investic. Vzhledem k tomu, že presale byl prodloužen o dalších 60 dní, do konce října, mají noví investoři stále čas využít denního zvyšování ceny, které Shiba Memu nabízí, a získat významné výnosy dřív, než se SHMU dostane na burzu BitMart.

Co všechno Shiba Memu umí? Využívá technologii umělé inteligence, jako je zpracování přirozeného jazyka (NLP), analýza sentimentu a prediktivní analýza, aby našla zmínky o sobě samé na internetu. Vyhodnocuje emoce investorů vůči ní a vytváří vlastní marketingové kampaně, které distribuuje po internetu, aby zvýšila zájem a současně svoji hodnotu.

Vzhledem k tomu, že se krypto trhy řadí na startovní čáru a vytáčí své motory před býčími podmínkami, je Shiba Memu mnohem víc než jen meme mince; je to krypto investice, kterou musíte koupit, s obrovskými, dlouhodobými vyhlídkami.

>>> Více informací, včetně návodu, jak si SHMU koupit, najdete na jejich webových stránkách <<<2.    Chancer (CHANCER): decentralizovaná revoluce v online sázení

Chancer je bezesporu jedním z nejlepších kryptoprojektů, který během října buduje dynamiku, protože pokračuje v rozvíjení svého decentralizovaného peer-to-peer (P2P) přístupu k online sázení. Chancer převrací narativ a odvětví na hlavu tím, že do centralizovaného světa online sázení přináší revoluční technologie a metody.

Namísto závislosti na řadě trhů a kurzů stanovených korporacemi, které sledují vlastní zájmy, dává Chancer moc do rukou sázkařů. Umožňuje jim vytvářet vlastní trhy a kurzy na různé události. Od zábavných sázek mezi přáteli a kolegy, až po obrovské crowdfundingové sázky na globální události – tým nezávislých moderátorů zajišťuje, aby všechny trhy a kurzy byly spravedlivé, a o zbytek se postarají sázející.

A sázení není díky unikátní platformě Chancer jedinou cestou k výdělku. Každý, kdo nastaví trhy a stane se virálním, získává odměny za to, že na stránky přiláká nováčky. Čím více lidí přijme určité sázky, tím více si jejich původce vydělá na odměnách.

Presale CHANCER je v současné době ve 3 fázi, přičemž mince jsou k dispozici za 0,012 $. S předpovědí 50násobného růstu během jednoho roku by se Chancer mohl stát zlatou kryptoinvesticí pro říjen.

>>> Více informací, včetně návodu, jak si CHANCER koupit, najdete na jejich webových stránkách <<<3.    AltSignals (ASI): pohání obchodní signály pomocí AI

Společnost AltSignals spustila svou platformu obchodních signálů v roce 2017 a od té doby slouží své rostoucí komunitě více než 50 000 členů ziskovými obchodními signály. A to díky svému nástroji obchodních indikátorů AltAlgo™. Se stávající průměrnou mírou úspěchu 64 % využívá AltSignals několik technologií AI, aby zvýšila svou úspěšnost na více než 80 % prostřednictvím svého nového obchodního stacku ActualizeAI.

Tento vývoj služby nové generace je poháněn vlastním tokenem AltSignals ASI, který je v současné době ve fázi presale. ActualizeAI není jen nástrojem vyvinutým k naplnění kapes investorů s ještě větším potenciálem tvorby zisku. Přináší revoluci v průlomové technologii umělé inteligence, která nadobro otřese obchodními algoritmy a investičním rizikem.

Kombinace vzrušující tokenomiky a komunitní angažovanosti je hnací silou klubu AI Members Club, do kterého se mohou zapojit všichni držitelé tokenů ASI. AltSignals nejenže přináší inovace v oblasti AI do popředí vývoje kryptoměn, ale také odemyká úžasnou škálu AI nástrojů, speciálních nabídek a výhod, které obohacují obchodní zkušenosti.

To vše v jednom chytře vytvořeném balíčku dělá z AltSignals skutečného uchazeče o to, aby byl považován za nejlepší kryptoinvestiční příležitost v měsíci říjen.

>>> Více informací, včetně návodu, jak si ASI koupit, najdete na jejich webových stránkách <<<4.    Metacade (MCADE): klenot v koruně GameFi 

Metacade je revolucí v rozvíjejícím se odvětví GameFi, která přináší do blockchainové arény platformu pro hraní více titulů. Její komplexní schopnosti play-to-earn (P2E) předčí konkurenty díky tomu, že platforma nabízí pohlcující zážitky z více her. Nativní token MCADE lze získat hraním her a přispíváním do několika komunitně řízených iniciativ.

Ačkoli se Metacade zaměřuje na hraní her, je také ideální investicí pro každého, kdo chce diverzifikovat své digitální portfolio pomocí GameFi tokenu. MCADE je postaven na blockchainu Ethereum, umožňuje transakce s nízkými poplatky a bezpečnost zajišťuje přísný audit CertiK.

Býčí trh je těsně za obzorem. Na začátku tohoto roku skončilo velmi úspěšné krypto ICO a projekt Metacade se díky pokračujícím inovacím v odvětví GameFi umístil jako jeden z nejlepších krypto projektů k nákupu v říjnu.

>>> Více informací, včetně návodu, jak si MCADE koupit, najdete na jejich webových stránkách <<<5.    Tellor (TRB): chytrý oracle inteligentních kontraktů 

Tellor je vzácným pilířem stability ve světě volatility a nejistoty. Není to jen další decentralizovaný oracle, Tellor je inovativní platforma, na kterou se spoléhá stále více blockchainových inteligentních kontraktů. Díky jedinečné kombinaci transparentního a vykazování dat bez nutnosti oprávnění je Tellor jednou z nejlepších kryptoměn, ze kterých si může vybrat každý, kdo chce na nadcházejícím býčím trhu prosperovat.

Tellor je lídrem v demokratizaci poskytování dat, který umožňuje komukoli poskytnout data, ověřit je, a nakonec vytvořit nesmírně důvěryhodnou platformu plnou použitelných dat pro různé případy. Tento revoluční přístup k získávání a ověřování dat odlišuje společnost Tellor od jejích konkurentů. Díky němu patří mezi nejlepší kryptoměny k nákupu v říjnu pro vynikající výnosy v nadcházejících měsících a letech.

Závěrem: Tohle je 5 nejlepších krypto příležitostí pro říjen 2023.

Pokud jsou vaším kryptoměnovým snem velké zisky, každý z pěti zde zmíněných kryptoprojektů by mohl být klíčem k jejich realizaci. Od bohatého marketingového protokolu Shiba Memu řízeného umělou inteligencí až po decentralizovaný sázkový model Chanceru, který otáčí své odvětví naruby. Od obchodních signálů AltSignals s umělou inteligencí a revoluční P2E platformy společnosti Metacade až po transparentní a důvěryhodný reporting dat společnosti Tellor – každý z těchto projektů má skutečný nárok být nejlepším kryptoprojektem k nákupu v říjnu.

V kostce, pět nejlepších kryptoměn pro říjen jsou:

  1. Shiba Memu (SHMU)

  2. Chancer (CHANCER)

  3. AltSignals (ASI)

  4. Metacade (MCADE)

  5. Tellor (TRB)

Sdílení článku: 
   

Čtěte více

  • Případ červen lze považovat za uzavřený
    Po americké měně konečně začíná být poptávka. Dolar prudce vzrostl poté, co zpráva o inflaci za březen ukázala, že index spotřebitelských cen vzrostl v posledních 12 měsících o 3,5 %. Trh takto prudký nárůst inflace nečekal a zareagoval nákupem dolaru. Posílení dolaru jsem čekal ve skutečnosti už minulý týden, ale trh pak prostě všechny pozitivní zprávy z USA ignoroval. Jenže takto to nemohlo být pořád. Oba instrumenty nakonec klesly. Pár EUR/USD potvrdil úmysl pokračovat v tvorbě vlny 3 neboli C, protože nedávno hrozila komplikace celého vlnového patternu. A ta byla plná změněných prognóz, což je vždy nepříjemné.
  • Případ Foxtrade: majitel vybral od lidí úspory ve výši jedné miliardy, pak zmizel
    Majitel a jednatel pražské společnosti Foxtrade Invest Luboš Pánek vybíral v posledních třech letech ve velkém od lidí úspory a sliboval, že jim je výhodně zhodnotí. Letos v březnu ale zmizel a od té doby se klienti ke vkladům nedostali. Celkem bylo investorů přes čtyři stovky a podle jejich odhadů mohli Pánkovi svěřit více než miliardu korun. O případ se podle zjištění HN zajímá už i policie.
  • Případová studie Invesca: Nastartování přechodu na zelenou energii
    Výroba elektřiny byla vždy historicky velmi náročná na emise CO2. Byla založena na spalování fosilních paliv, které v malé míře doplňovala vodní a jaderná energie. To se však v posledních letech začíná měnit. V důsledku rychlého technologického pokroku a mnohem nižších nákladů rychle roste výroba solární a větrné energie.
  • Při pohledu na výkonnost jednotlivých komodit nezapomínejte na rolování kontraktů
    Ole Hansen, komoditní stratég Saxo Bank. Ve svém posledním loňském článku jsem se zabýval výkonností některých klíčovýc...
  • Příprava Bitcoinu (BTC) na Rally, Podle Top Crypto Strategist – Zde je jeho cíl
    Pozorně sledovaný kryptostratég a obchodník tvrdí, že Bitcoin je jeden odpor od zažehnutí silného posunu vzhůru, který může BTC posunout na čerstvá maxima roku 2022.
  • Příprava jako v dalekých končinách
    Poznejte exotiku dalekých krajin a vychutnejte si ji i u vás doma. Naše keramické konvice na čaj jsou vyráběny z toho...
  • Příprava na krásné, nové a chytré rakety: Kupují se dluhopisy, zlato a jen
    V syrské otázce přituhuje. USA pohrozily odvetou za Asadův chemický útok a Rusko se podle svého velvyslance chystá zneškodnit všechny rakety, které budou na Sýrii vypáleny. Jenže nebyl by to Donald Trump, aby si nepřisadil: Vzkázal Rusku, ať se připraví, neboť rakety přiletí krásné, nové a chytré...
  • Příprava na krizi podle Angely Merkelové a Donalda Trumpa
    Německé ekonomice se v poslední době příliš nedaří. Většina nově publikovaných dat vykazuje zhoršující se trend. Například množství vyrobených osobních automobilů v největší evropské ekonomice kleslo pod úroveň krizového roku 2009. Zhoršují se data však nevykazují jen průmyslová odvětví. Nová data o vývoji hospodářství za druhé čtvrtletí ukazují, že problémy jsou patrné v různých sektorech německé ekonomiky.
  • PŘIPRAVENI NA OBRAT? 📛 Bitcoin to vzdává, akcie v chopu 😨 Investování do umělé inteligence (AI) 🤖
    Týdenní videokomentář - technická analýza, fundamenty, makrokalendář a zprávy: Forex, komodity, akcie, indexy, opce, kryptoměny.
  • Připraveni na resetování: Průzkum analytiků Fidelity International pro rok 2024
    Poslední dva roky se nesly ve znamení obav z toho, jak vážně může být první trvalejší zpomalení ekonomiky od roku 2008. Podle každoročního průzkumu analytiků společnosti Fidelity International (dále jen „Fidelity“) se však podmínky pro firmy, které se chystají na expanzi, ustálily. V roce 2024 stane světlým bodem světové ekonomiky Japonsko.
  • Připravme se na EU nové generace
    Evropští leadeři dnes projednávají ozdravný balíček „EU nové generace“ předkládaný Evropskou radou spolu se standardním sedmiletým rozpočtem na období 2021-2027. K dosažení vzájemné dohody je však ještě daleko, zejména pokud jde o poměr mezi úvěry a dotacemi a kritéria rozdělování peněz. Vzhledem k neshodám mezi členskými státy se zdá představa kancléřky Angely Merkelové, že k dohodě ohledně plánu zotavení dojde již v červenci, značně optimistická.
  • Připravme se na měnovou válku
    Pravděpodobnost snížení sazeb Fedu podstatně stoupla s růstem rizika recese. Hrozí výprodej akcií s poklesem ceny až o 25 procent. Jaká bude reakce Fedu? Fed potřebuje co nejdříve snížit sazby o 50 bazických bodů. Dojde k tomu možná i mimo plánovaného zasedání banky. Snížení sazeb pak oslabí již tak slábnoucí dolar. Připravme se na možnou měnovou válku.
  • PŘIPRAVTE SE NA KONEC ROKU 🛑 Krypto a XIXOIO ❌ Nemovitostní krize 🔥 Nápojové akcie 🎯
    Týdenní videokomentář: Forex, komodity, akcie, indexy a kryptoměny.
  • Připravte se na krachující banky a snížení sazeb 🛑 Jak to, že trhy rostou a kde zavírám zisky?
    Týdenní videokomentář: akcie, indexy, Forex, komodity a kryptoměny.
  • Připravte se na obchod desetiletí!
    Česká národní banka letošní rok utratila již rekordních čtvrt bilionu korun za prvních deset dní v boji se spekulanty na obranu slabé měny. Dle ekonomů to naznačují úterní data banky o struktuře jejího majetku. Je to dokonce o čtvrtinu vyšší částka, než kterou odstartovala devizové intervence v listopadu roku 2013.
  • Připravuje se BTC na vánoční rally?
    Hlavní kryptoměny se obchodují v úzkém rozpětí, což krátkodobé obchodníky zanechává v nejistotě ohledně budoucího vývoje, protože tento týden se má sejít Federální rezervní systém. Blížící se sváteční období by mohlo BTC povzbudit a nastartovat takzvanou rally Santa Klause a potenciálně vést k období vysoké volatility přední světové kryptoměny.
  • Připravuje se Izrael na pozemní invazi do Pásma Gazy? 🧨
    Krátce po 19:20 oznámil mluvčí izraelské armády, že obyvatelé města Gazy byli vyzváni, aby se přesunuli na jih. Izraelské pozemní síly mají dnes večer rozšířit své vojenské operace.
  • Připravuje se Nvidia na nové maxima před vyhlášením výdělků?
    Akcie v Nvidii v roce 2020 vzrostly téměř o 150% vyšší, k čemuž přispěl rozmach kryptoměn. Společnost zaznamenala fenomenální růst a její grafické jednotky (GPU) jsou těžce využívány těžebními kryptoměnami.
  • Připravuje se pár EUR/USD na novou bitvu?
    Někteří analytici vysvětlují krátkodobý klid v páru EUR/USD seskupením se před novým prudkým růstem. Především se to týká amerického dolaru, v jehož stínu se euro nachází.
  • Připravuje si RBNZ půdu pro snižování sazeb?
    Přes noc jsme se z Nového Zélandu dočkali jedné velmi zajímavé zprávy. Tamní centrální banka (RBNZ) se rozhodla zkompl...
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

Forex brokeři
Xtrade
Beam FX
AETOS
reklama
InstaForex ETF